möt vårt team

Rosanna

Rosanna Fondin

Utbildad modern dansare, Stott pilatesinstruktör i flera steg, Dipl. Soma Move instruktör, Lic. MammaMage tränare, Friskvårdsmassör.

Jag har min träningsbakgrund inom pilates och danskonst med kandidatexamen i Modern Dans & Performance från Dans- och Cirkushögskolan i Stockholm, men har även bott och studerat dans, pilates, pedagogik och scenisk gestaltning i München och New York.

Catrin

Catrin Andersson

Grundare och ägare av studion. Leg. Fysioterapeut och Cert. Movement Integratror, Cert. Pilatesinstruktör i flera steg (YLab), Dipl. SomaMove instruktör, Cert. Personlig Tränare och Dipl. Massageterapeut.

Med ett brinnande intresse för den makalösa manicken KROPPEN och alla dess felställningar, styrkor, ”besvärligheter” och möjligheter. Med en fot i Rehabvärlden & och en fot i Träningsvärlden. Med en önskan att vilja FÖRÄNDRA tankemönster, träningsvanor, "motivationsmotstånd" tar jag Dig till Dina MÅL!

Jenny

Jenny Ström

Personlig tränare (PT-skolan internationell licensering 3 steg), coach (Leap Frog), Hatha (200H Täbyyogaskola) & Ashtangayogalärare (200H MMyogastudio)

Hälsa och träning har varit en självklar del av mitt liv – en livsstil sedan barndomen. Jag har drivit eget inom träning och hälsa sedan 2007. Jag har med glimten i ögat och ett positivt ledarskap fått mina kunder att tro på sig själva att de kan träna och kan förändra inifrån och ut.

Marie

Marie Hammarsjö

Instruktör

Utbildad instruktör inom många "grenar" och till yrke idrottslärare. Marie möter du på mattan, både i Pilates- och SomaMove-klasser.

Jennie

Jennie

Instruktör

Leg. Sjukgymnast samt MediYoga lärare.

Catti

Catti

Instruktör

Lic. Pilatesinstruktör i flera steg, Dipl. Soma Move instruktör och Lic. Personlig Tränare.

Jessie

Jessie

Lic. Soma Move instruktör med stor rörelseglädje och alltid ett brett leende på läpparna. Till vardags jobbar Jessie med ekonomi.


Julie

Juliet Burud

Lic. Pilatesinstruktör (STOTT)

Inez

Inez

Cert. Sportspecialist, Pilatesinstruktör (Pilates Institute Method/Ryssland). Personlig Tränare (Life Fitness Academy).