Vi erbjuder bl.a. personlig tränare, pilates och somamove i Täby

GRUPPTRÄNING

Max 12 tränande i våra ordinarie grupper

Söker du träning som stärker dig inifrån & ut, träning som gör dig smidigare & ger dig en fin hållning, träning som förebygger ”slitage” eller kanske rent av rehabiliterar en skada? Söker du träning som du har nytta av - både idag och i morgon? Du har kommit helt rätt. På studion möts du av mycket inspirerande, motiverande och kunnig personal. Med små grupper finns mycket utrymme för instruktören att korrigera och guida dig personligen. Vi skattar dina önskemål högt, vi peppar och motiverar dig att nå dina mål!

För stunden erbjuds följande klasser i vårt grupptränings-schema:

SMALL GROUP CONCEPT - SGC

Snabbare resultat med PT-grupper

I våra Small Groups är det max 4 tränande deltagare! Detta ger dig en unik möjlighet att träna med en personlig tränare som hjälper dig med just dina behov MEN du delar på kostnaden med upp till tre andra.

Just nu erbjuder vi de här varianterna av Small Groups:

AFTER BREAKFAST

Förmiddagsträning - "röda avgångar"För dig som vill gå upp och ät

För dig som vill gå upp och äta en frukost i lugn och ro innan din träning! Eller dig som gillar att sträcka ut ordentligt i sängen innan din träning 😉

MÅNDAG TISDAG TORSDAG FREDAG - 10:00

Reducerat pris: Small Group Apparat (max 4 deltagare) 5 TB (ord. 6 TB) och Pilates Awareness 3 TB (ord. 4 TB). Vi erbjuder även två kombipaket som du kan läsa mer om här

På boka direkt är de nämnda som ”vanliga” klasser – Small Group Apparat & Pilates Awareness. Självklart får du delta i klasserna även om du har köpt ett träningskort eller small group kort till ordinarie pris. 

KURSER

Gravid Pilates, MammaBarn Träning & MediYoga

Notera att du kan drop-in-träna i våra kurser (ej gravidkurs) i mån av plats, bokning av drop-in plats (enstaka tillfällen) gör du online. Maila din bokningsförfrågan gällande kurs till info@balanceforyou.se

PERSONLIG TRÄNING

Personlig Träning & Personlig Träning DUO

Personlig träning vänder sig till dig som har beslutat dig för att investera i dig själv och din hälsa. Träningen sker i våra lokaler eller vid önskemål utomhus. Vår spjutspets är Pilatesmetoden och annan "funktionell styrketräning" men tveka inte att höra av dig om du har andra önskemål. 

Du kanske gärna vill träna tillsammans med någon när du tar personlig träning. Det kan vara en bra motivationsfaktor. Kom med din partner, ditt barn, din vän... Ni kommer peppa varandra att uppnå era mål! Dessutom blir kostnaden lägre!

 

Studions Personliga Tränare:

Movement Integration - Systemisk Rörelseintegrering

AMS - Aspera Movement System

Systemet bygger på samspelet och interaktionen mellan kroppens olika strukturer genom gravitationen. Vi utgår ifrån förståelsen att kroppen är en sammanhängande enhet och att all rörelse som sker och inte sker i kroppens olika strukturer kommer att påverka hela kroppen. Vi söker efter samspel och interaktion mellan kroppens olika strukturer genom gravitationen. 

REHABTRÄNING / FYSIOTERAPI

Rehabträning är för dig som har en fysisk begräsning eller en skada att ta hänsyn till. Pilates har visat sig mycket bra som både förebyggande och rehabiliterande träning vid ryggbesvär. Du kan också behöva annan riktad träning och det hjälper vi dig med. Är du osäker på hur och vad du ska träna tveka inte att höra av dig till oss. 

Balance4you´s leg. fysioterapeut Catrin Andersson tar emot patienter från bl.a. Euro Accident och Falk Health Care, DKV och Länsförsäkringar (remiss krävs). Balance4you har inget landstingsavtal, vilket gör att du INTE kan komma på högkostnadskort/frikort. 

GRAVID & MAMMA TRÄNING

Träning för gravida erbjuds med personlig tränare samt i PT-grupper (5 veckors kurser). Träning för nyblivna mammor erbjuds i form av Pilates. (Läs mer under rubriken "Kurser")

"MAMMA-MAGE" TRÄNING

Har du svårt att komma igång med träning igen efter graviditeten? Tycker du att magen "hänger" och är slapp? Har du fortfarande sviter kvar av "foglossning"? Känns ditt bäcken "sladdrigt"?

Efter graviditet och förlossning är det inte ovanligt att magen har svårt att "dra ihop sig" igen. Pga den ökade belastningen och trycket under graviditeten, spänns magmusklerna ut och det kan ibland bli en mer eller mindre kvarstående delning av "den vita linjen" (linea alba). Detta kallas rectus diastasis, många nyblivna mammor kallar det "mammamage". Låt oss hjälpa dig med ett passande och stegrande träningsprogram. Det är av yttersta vikt att "skynda långsamt" och det primära är att kunna aktivera den djupast liggande transversala muskeln. Detta kan ta mer eller mindre lång tid - men muskeln finns där.

Boka tid hos Rosanna Fondin som är utbildad "MammaMage tränare". För mer frågor eller bokning klicka här.