SMALL GROUP CONCEPT

Snabbare resultat med PT-grupper

I våra Small Groups är det max 4 tränande deltagare! Detta ger dig en unik möjlighet att träna med en personlig tränare som hjälper dig med just dina behov MEN du delar på kostnaden med upp till tre andra. Du möts av engagerade, motiverande och välutbildade personliga tränare.

springs balance4u

Just nu erbjuder vi de här varianterna av Small Groups:

Pilates Apparatus = REFORMER & CHAIR - Läs mer & BOKA

Pilates Apparatus Challenge = REFORMER & CHAIR - Läs mer & BOKA
Functional Dynamics - Läs mer & BOKA

balance4u

SGC – Pilates Apparatus 
Pilates Apparaturen erbjuder ett brett urval av övningar för smidighet, styrka, balans och stabilitet. I gymet hittar du Reformers och Chairs, båda finurligt utrustade med ett fjädringssystem som utgör ditt motstånd. Med små PT grupper finns stora möjligheter till individuell anpassning! 

SGC - Pilates Apparatus Challenge 

För dig som vill ha mycket utmaning! Du ska vara skadefri och ha tränat en del Pilates på studion så att både du och vi känner DIN kropp!

SGC – Functional Dynamics
Med stor variation både vad gäller övningar och tempo kommer du garanterat förbättra dynamiken i kroppen. 3PM®, 3D-matta, Barre, Cirkelträning, Tabata, Funktionell träning... you name it! Här leker vi med både kropp och redskap! Functional Dynamics ersätter tidigare Funktionell Puls och 3PM® - med andra ord kokar vi en härlig gryta av dessa två klasstyper!