PERSONLIG TRÄNing

Personlig Träning & Personlig Träning DUO

Personlig träning vänder sig till dig som har beslutat dig för att investera i dig själv och din hälsa! 


Vår spjutspets är Pilatesmetoden och annan "funktionell styrketräning" men tveka inte att höra av dig om du har andra önskemål. 


Du kanske gärna vill träna tillsammans med någon när du tar personlig träning. Det kan vara en bra motivationsfaktor. Kom med din partner, ditt barn, din vän... nikommer peppa varandra att uppnå era mål!

Målsättningen för dig som klient kan variera i det oändliga. Eftersom alla har olika behov varierar upplägget. PT-processen börjar oftast med ett första tillfälle bestående av ett samtal kring dina behov och målsättningar. Detta utmynnar i en rekommendation om vilket upplägg som passar just Dig. 

Hitta din PT bokadirekt.se

MOVEMENT INTEGRATION - RÖRELSEINTEGRERING

AMS - Aspera Movement System

Kroppen är en enhet där alla rörelser eller "icke" rörelser påverkar hela ditt sätt att bära din kropp på ett optimalt sätt genom gravitationen utan att det kostar den så mycket energi och smärta.Du är själv mycket involverad och delaktig i din "behandling". Du kommer lära dig mycket om din kropp och dina begränsningar men också mycket om dina styrkor. Här kan du läsa mer.Cert. Movement Integrator & Leg. Fysioterapeut Catrin Andersson.

För dig som tränar och vill uppnå resultat är det viktigt att ha ett funktionellt rörelsemönster som inte hindrar dig i din prestation. 


Boka tid hos Catrin Andersson, Cert. Movement Integrator, för en kroppsavläsning, funktionstester samt riktad rörelseträning.

Första tillfället görs en kroppsavläsning samt fototagning (i underkläder), samt funktionstester. Inför varje session därefter görs en snabb avläsning för att notera om förändringar skett och var fokus bör ligga just den träffen. Du får med dig övningar att träna på hemma och syftet med övningarna är att en rörelse som du saknar ska återintegreras i din kropp. Jag arbetar både med manuell behandling av fascian (bindväven) samt riktade rörelser enligt 3PM (three planes of motion). 

Fina fötter

Du som är nyfiken på det här har en önskan om att:

  • minska smärta
  • rehabilitera en skada
  • bli starkare och smidigare • öka medvetenheten om din kropp och dess “felställningar”
  • få ett mer fungerande rörelsemönster
  • prestera bättre vid träning
  • bli mer “kostnadseffektiv” vid träning

Målet är att ge dig ett optimalare rörelsemönster, en optimalare hållning och en balanserad kropp.