GRUPPTRÄNING

Max 12 tränande i våra ordinarie grupper

Söker du träning som stärker dig inifrån & ut, träning som gör dig smidigare & ger dig en fin hållning, träning som förebygger ”slitage” eller kanske rent av rehabiliterar en skada?


Söker du träning som du har nytta av - både idag och i morgon? 


Du har kommit helt rätt!


På studion möts du av mycket inspirerande, motiverande och kunnig personal. Med små grupper finns mycket utrymme för instruktören att korrigera och guida dig personligen. Vi skattar dina önskemål högt, vi peppar och motiverar dig att nå dina mål!

För stunden erbjuds följande klasser i vårt grupptränings-schema:

Pilates Matwork - Läs mer & BOKA
Pilates Awareness - Läs mer & BOKA
SomaMove® - Läs mer & BOKA

Priser träningSchema & Boka

Pilates 

I Pilatesträningen kombineras styrka, stabilitet, smidighet och balans. 


Alla är unika och tränar efter sin egen förmåga, det spelar med andra ord inte någon roll om du är nybörjare eller avancerad. 


Med regelbunden Pilatesträning kommer du snabbt märka att du har mindre smärta och mer energi! Under ett pass arbetar du igenom hela kroppen och skapar stabilitet och lugn, när små och stora muskler lär sig arbeta i harmoni.

Pilates Matwork

bokadirekt.se

Pilates Matwork är funktionell träning på en matta, med eller utan redskap, såsom bollar av olika storlek, gummiband, vobblers, cylindrar och vikter. Pilates är en träningsform som passar alla. I träningen kombineras styrka, smidighet, stabilitet, balans, koordination och uthållighet.  


I en Pilatesklass  sker en progression av övningarna under passet. Det här gör att du även som nybörjare kan hänga med och när du tycker att det blir tufft välja att bli kvar på den nivå som passar dig. Är du nyfiken på att lära dig mer om pilatesteknikens grunder rekommenderar vi dig att ta några PT-lektioner eller testa klassen som heter Pilates  Awareness.

Pilates in English Pilates is both a challenging and gentle training. It's a great workout that will help you to increase your flexibility and strength, and improve your posture. The exercises originate from the stabilising muscles of the abdominal, back and pelvis and are engaging the entire body. It is equally suitable for elite training as well as for rehabilitation.


You can join this class for 10 or 15 weeks as a course or book drop-in-classes and pay per each and every class. 

10 class course = 1.850:-

15 class course = 2.700:-

250:- or 4 trainingtickets/class

Start: 17th of January 

Fridays: 10:00-10:55

Pilates Awareness

bokadirekt.se

Mycket teknik och grundövningar för ett skönt flöde i kroppen

Den här klassen erbjuder mycket teknik samt grundövningar i Pilatesmetoden. Passar dig som vill arbeta grundligt med tekniken samt hitta ett skönt flöde i kroppen. Stående övningar varvas med sittande och liggande övningar.

SOMA MOVE®

soma move

Soma Move® - Underbart, svettigt och jobbigt!

I Soma Move® tränar du med kroppen som ditt motstånd och underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelser där du arbetar med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. Du rör dig genom alla tre dimensioner och du kommer att uppleva en betydligt mjukare och rörligare kropp efter klassen. Mycket svett utlovas varje enskild minut... och passet är 45 minuter, så ta gärna med dig en handduk!

bokadirekt.se

YOGA

Nu även YOGA i vårt gruppträningsutbud. 


Dessa sker i samarbete med Jenny Ström och ett antal platser öppnas för drop-in-bokning i boka direkt. Du som är balance4you kund kan använda dina träningsbiljetter som betalning, de ingår även i ditt träningskort (max en klass/vecka). Läs gärna mer här!

Yoga - Ashtanga för nybörjare
”Learn to let go. Learn to let go. Take a deep breath and jump”. Följ med och djupdyk i Ashtangayoga. Vi börjar från början och utvecklas tillsammans.

Yogafushion Ashtanga/Hathayoga
”Inhale the goodshit, exhale the bullshit”. En fysisk yoga som passar alla, kan variera och utgår från olika teman, avslutas med djupavspänning.

bokadirekt.se

AFTER BREAKFAST

Förmiddagsträning - "röda avgångar"

För dig som vill gå upp och äta en frukost i lugn och ro innan din träning! För dig som jobbar hemifrån någon dag då och då och vill stöka undan lite arbete innan din träning! För dig som är senior och har slutat jobba! Eller egentligen för alla som önskar en lite lugnare träning!g


MÅNDAG 10:00 Small Group Apparat

TISDAG 10:00 Pilates Awareness

TORSDAG 10:00 Pilates Awareness 


I studions after breakfast grupper tränar du lite billigare: 

• Small Group Apparat 5 TB (ord. 6 TB)

• Pilates Awareness 3 TB  (ord. 4 TB). 


Vi erbjuder även följande fem veckors paket:  

1 x Small group/vecka 1.200:- 

1 x Pilates Awareness/vecka 700:-

1 x Small Group och 1 x Pilates Awareness/vecka 1.700:-

2 x Pilates Awareness/vecka  1.400:-
Dessa paket gäller 5 sammanhängande veckor och missad träning kan inte ersättas av annan klass. 


På boka direkt är de nämnda som ”vanliga” klasser – Small Group Apparat & Pilates Awareness. Självklart får du delta i klasserna även om du har köpt ett träningskort eller small group kort till ordinarie pris.

Small Group Pilates Apparatus = REFORMER & CHAIR Läs mer & BOKA
Pilates Awareness Läs mer & BOKA