GRUPPTRÄNING

Max 12 tränande i våra ordinarie grupper

Söker du träning som stärker dig inifrån & ut, träning som gör dig smidigare & ger dig en fin hållning, träning som förebygger ”slitage” eller kanske rent av rehabiliterar en skada?


Söker du träning som du har nytta av - både idag och i morgon? 


Du har kommit helt rätt!


På studion möts du av mycket inspirerande, motiverande och kunnig personal. Med små grupper finns mycket utrymme för instruktören att korrigera och guida dig personligen. Vi skattar dina önskemål högt, vi peppar och motiverar dig att nå dina mål!

Vi erbjuder följande klasser i vårt grupptränings-schema:

Pilates Matwork - Läs mer & BOKA

Pilates Matwork Challenge - Läs mer & BOKA
Pilates Awareness - Läs mer & BOKA
SomaMove® - Läs mer & BOKA

Soma Awareness - Läs mer & BOKA

Schema & Boka

Pilates 

I Pilatesträningen kombineras styrka, stabilitet, smidighet och balans. 


Alla är unika och tränar efter sin egen förmåga, det spelar med andra ord inte någon roll om du är nybörjare eller avancerad. 


Med regelbunden Pilatesträning kommer du snabbt märka att du har mindre smärta och mer energi! Under ett pass arbetar du igenom hela kroppen och skapar stabilitet och lugn, när små och stora muskler lär sig arbeta i harmoni.

Träningsnivåer Pilates 

Pilates Matwork

bokadirekt.se

Pilates Matwork är funktionell träning på en matta, med eller utan redskap, såsom bollar av olika storlek, gummiband, vobblers, cylindrar och vikter. Pilates är en träningsform som passar alla. I träningen kombineras styrka, smidighet, stabilitet, balans, koordination och uthållighet.  


I en Pilatesklass  sker en progression av övningarna under passet. Det här gör att du även som nybörjare kan hänga med och när du tycker att det blir tufft välja att bli kvar på den nivå som passar dig. Är du nyfiken på att lära dig mer om pilatesteknikens grunder rekommenderar vi dig att ta några PT-lektioner eller testa klassen som heter Pilates  Awareness.

Pilates Matwork  Challenge

bokadirekt.se

Pilates Matwork Challenge är precis vad det låter som... UTMANANDE! Här tar vi ut svängarna rejält! Vi låter kroppen utgöra belastningen men använder ibland även redskap för att göra övningarna än mer utmanande. Ibland höjer vi tempot! Ibland gör vi övningen seg och statisk!


I en Challengeklass förutsätter vi att du är skadefri och gärna att du har tränat en del på studion innan så att både vi och du känner DIN kropp!

Pilates Awareness

bokadirekt.se

Mycket teknik och grundövningar för ett skönt flöde i kroppen

Den här klassen erbjuder mycket teknik samt grundövningar i Pilatesmetoden. Passar dig som vill arbeta grundligt med tekniken samt hitta ett skönt flöde i kroppen. Stående övningar varvas med sittande och liggande övningar.

SOMA MOVE®

soma move

Soma Move® - Underbart, svettigt och jobbigt!

I Soma Move® tränar du med kroppen som ditt motstånd och underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelser där du arbetar med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. Du rör dig genom alla tre dimensioner och du kommer att uppleva en betydligt mjukare och rörligare kropp efter klassen. Mycket svett utlovas varje enskild minut... och passet är 45 minuter, så ta gärna med dig en handduk!

bokadirekt.se

YOGA

Studions YOGA-klasser sker i samarbete med JennYoga, Jenny Ström.  


Du som är balance4you kund kan använda dina träningsbiljetter som betalning, detta gäller i mån av plats och bokning sker bäst genom att följa den här länken


Här kan du läsa om JennYoga´s klasser. 

AFTER BREAKFAST

Förmiddagsträning - "röda avgångar"

För dig som vill gå upp och äta en frukost i lugn och ro innan träning! 

För dig som jobbar hemifrån och vill stöka undan lite arbete innan träning! För dig som har slutat jobba! 

Eller egentligen för alla som önskar en lite lugnare träning och en skön start på dagen!


MÅNDAG 10:00 Small Group Apparat (5 TB ord. 6 TB)

TISDAG 10:00 Soma Awareness (3 TB ord. 4 TB) Denna klass är du även välkommen som mamma med bäbis!

TORSDAG 10:00 Pilates Awareness (3 TB ord. 4 TB)

 

.Självklart får du delta i klasserna även om du har köpt ett träningskort eller small group kort till ordinarie pris.

Small Group Pilates Apparatus Läs mer & BOKA

Soma Awareness Läs mer & BOKA
Pilates Awareness Läs mer & BOKA