gravid & mammabarn

GRAVIDTRÄNING

Gravid

Under din graviditet vill du må bra, träna säkert och förbereda dig inför förlossning och första tiden med bebis! 


Vi hjälper dig att bygga upp och bibehålla styrkan att bära på en kropp i förändring, stabilisera bäcken och ländrygg samt förbereda dig inför förlossningen genom kombinationen ökad styrka och förmåga att slappna av med andning och kroppskännedom. Rätt träning innan förlossning gör det också lättare för kroppen att återhämta sig och komma i form efter födseln. 


Gravidkroppen är mer benägen att skada sig och uppleva smärtor i tex rygg och bäcken på grund av förskjutningen av tyngdpunkten i kroppen, ökad vikt och hormonell förändring som mjukar upp ligament och skapar instabilitet i leder. Gravid Pilateskurs är säkert att utföra under alla tre trimestrarna då du tränar i grupp om max 4 personer. På så vis får du personlig träning i grupp med bästa möjliga träning för en kropp som ändras från vecka till vecka, och en trygghet i vetskapen att du tränar på ett säkert sätt både för dig och din bebis. 


Under graviditet bör du sikta på att bibehålla din form, alt. har du inte tränat tidigare är det dags att börja!

Se även Gravidmassage
gravidträning bokadirekt.se

Kursdatum

Kurs 1: 5ggr, onsdagar kl.18:30, startdatum 28/8 – Pris 1425:-

Kurs 2: 5ggr, onsdagar kl.18:30, startdatum 9/10 – Pris 1425:- 

Kurs 3: 4 ggr, onsdagar kl 18:30, startdatum 27/11 – Pris 1.140:-

OBS! Du bokar din kursplats antingen med en bokning online på valt kursstartsdatum eller mailar till info@balanceforyou.se

Träning sker tryggt med de unika pilatesmaskinerna Reformer & Chair, och även på matta med mer traditionella pilatesredskap tillsammans med Catrin Andersson Leg.Fysioterapeut, Pilatesinstruktör, Personlig Tränare och mamma.

gravidträning

MAMMABARNTRÄNING

MammaBarn

MammaBarn Pilates Matwork - Onsdagar 10:00

Ta med din bebis till oss för träning av din "mamma-mage"! 

Som nybliven mamma bör du successivt bygga upp styrka och stabilitet inifrån och från grunden. Med Pilatesträning hjälper vi dig att återhämta dig och komma tillbaka till samma form du hade före graviditet. Fokus ligger på att bygga stabilitet av bäcken, mage och ländrygg, men träning för hela kroppen utlovas! 


Du har med dig ditt barn till träningen och vi uppskattar om barnet inte kryper allt för långt. Kursen leds av Juliet Burud, lic. STOTT Pilatesinstruktör och mamma till 4 egna barn.


Kurspris 8 ggr, 1.320:-
Alt. drop-in pris: 4 TB eller 225:-/gång


Det går utmärkt att hoppa in i kursen efter kursstart om du missat denna och vi räknar då av missat tillfälle på kurspriset! Drop-in plats bokar du här!

HÖSTENS FÖRSTA KURS är igång men det finns några få drop-in-platser samt möjlighet att boka fast plats kommande veckor (drop-in bokas här ) Maila gärna din intresseanmälan till info@balanceforyou.se för nästa kursstart den 16 oktober.