BEHANDLINGAR

Fysioterapi & Massage i Täby

MOVEMENT INTEGRATION - RÖRELSEINTEGRERING

Kroppen är en enhet där alla rörelser eller "icke" rörelser påverkar hela ditt sätt att bära din kropp på ett optimalt sätt genom gravitationen utan att det kostar den så mycket energi och smärta. Du är själv mycket involverad och delaktig i din "rörelseintegrering". Du kommer lära dig mycket om din kropp och dina begränsningar men också mycket om dina styrkor. 

För dig som tränar och vill uppnå resultat är det viktigt att ha ett funktionellt rörelsemönster som inte hindrar dig i din prestation. 


Boka tid hos Catrin Andersson, Cert. Movement Integrator, för en kroppsavläsning, funktionstester samt riktad rörelseträning.

Första tillfället (som är minst 90 minuter) görs en kroppsavläsning, fototagning, samt funktionstester. Kontakta oss med ett mail när du vill boka din första session och efter denna sätter vi upp en plan för din fortsatta "träning"/"behandling".

Du som är nyfiken på det här har en önskan om att:

  • minska smärta
  • rehabilitera en skada
  • bli starkare och smidigare
  • öka medvetenheten om din kropp och dess “felställningar”
  • få ett mer fungerande rörelsemönster
  • prestera bättre vid träning
  • bli mer “kostnadseffektiv” vid träning
balance4you

Målet är att ge dig ett optimalare rörelsemönster, en optimalare hållning och en balanserad kropp. 

KLASSISK MASSAGE

Den Svenska klassiska massagen är världsberömd.

Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta i bl.a. axlar, rygg och nacke. Massage är en behandlingsmetod som är helt utan biverkningar. Massage är även utmärkt i förebyggande syfte och i rehabiliterande ändamål.

Behandlingen utförs av Catrin Andersson; Leg. Fysioterapeut, Dipl. Massageterapeut och Cert. Movement Integrator

bokadirekt.se

GRAVIDMASSAGE

Njut av att vara gravid och njut av en avslappnande gravidmassage!

På en justerbar 'BodyCushion' ligger du behagligt eftersom den ställs in efter just din mage. Vi kan hjälpa dig med lindrigare besvär men även ge dig tips om hur du ska förhålla dig till svårare foglossning under graviditeten.Vi ger även tips och råd om avlastning av rygg och bäcken i vardagen. Massage för dig som väntar barn ska vara skön, avkopplande och både smärtlindrande och förebyggande.Denna behandling kan utföras från v 13 till de sista veckorna under din graviditet. 


Behandlingen utförs av Catrin Andersson, Leg. Fysioterapeut med klinisk erfarenhet av bäckendysfunktion i samband med graviditet.

balance4you bokadirekt.se Gravidträning

FYSIOTERAPI

Fysioterapi handlar om att utreda, behandla och förebygga besvär från rörelseapparaten.

Inom fysioterapin fokuserar man på att fysiskt åtgärda sjukdomar och skador i exempelvis rörelseorganen och nervsystemet, störningar i andning och cirkulation samt psykiska funktionsrubbningar. På balance4you är fysioterapin inriktad mot rörelseorganen och patienten blir mycket delaktig i sin egen rehabilitering i form av träning.


Första besöket varar ca 60 min, Återbesök 45-60 min. Balance4you är inte anslutna till landstinget och kan därmed INTE ta emot patienter med högkostnadskort/frikort. Taxan hittar du i prislistan. Vi tar däremot patienter på remiss från t.ex. Euro Accident och Falk Healt Care (SEB försäkring, DKV m.fl)

bokadirekt.se