BEHANDLINGAR

Fysioterapi & Massage i Täby

MOVEMENT INTEGRATION - RÖRELSEINTEGRERING

Kroppen din

Kroppen är en enhet där alla rörelser eller "icke" rörelser påverkar hela ditt sätt att bära din kropp på ett optimalt sätt genom gravitationen utan att det kostar den så mycket energi och smärta. 

För dig som tränar och vill uppnå resultat är det viktigt att ha ett funktionellt rörelsemönster som inte hindrar dig i din prestation. Det här passar gammal som ung, kvinna som man! 

Boka tid hos Catrin Andersson, Cert. Movement Integrator, för en Rörelseintegrering som kan hjälpa dig med en fysisk åkomma eller bara optimera din kropp. Du är själv mycket involverad och delaktig i din "rörelseintegrering". Du kommer lära dig mycket om din kropp och dina begränsningar men också mycket om dina styrkor.

Första tillfället (som är minst 90 minuter) görs en kroppsavläsning, fototagning, samt funktionstester. Kontakta oss med ett mail när du vill boka din första session och efter denna sätter vi upp en plan för din fortsatta "träning"/"behandling". 

Tänk på att komma träningsklädd eller byt om till shorts/tights och linne/snäv T-shirt. 

Du som är nyfiken på det här har en önskan om att:

  • minska smärta
  • rehabilitera en skada
  • bli starkare och smidigare
  • öka medvetenheten om din kropp och dess “felställningar”
  • få ett mer fungerande rörelsemönster
  • få ett mer optimalt rörelsemönster
  • hitta en mer optimal hållning
  • få en mer balanserad kropp
  • prestera bättre vid träning
  • bli mer “kostnadseffektiv” vid träning

KLASSISK MASSAGE

Den Svenska klassiska massagen är världsberömd!

Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta i bl.a. axlar, rygg och nacke. Massage är en behandlingsmetod som är helt utan biverkningar. Massage är även utmärkt i förebyggande syfte och i rehabiliterande ändamål.

bokadirekt.se

GRAVIDMASSAGE

Njut av att vara gravid och njut av en avslappnande gravidmassage!

På en justerbar 'BodyCushion' ligger du behagligt eftersom den ställs in efter just din mage. Vi kan hjälpa dig med lindrigare besvär men även ge dig tips om hur du ska förhålla dig till svårare foglossning under graviditeten.Vi ger även tips och råd om avlastning av rygg och bäcken i vardagen. Massage för dig som väntar barn ska vara skön, avkopplande och både smärtlindrande och förebyggande.Denna behandling kan utföras från v 13 till de sista veckorna under din graviditet. 

balance4you bokadirekt.se Gravidträning

FYSIOTERAPI

Fysioterapi handlar om att utreda, behandla och förebygga besvär från rörelseapparaten.

Inom fysioterapin fokuserar man på att fysiskt åtgärda sjukdomar och skador i exempelvis rörelseorganen och nervsystemet, störningar i andning och cirkulation samt psykiska funktionsrubbningar. På balance4you är fysioterapin inriktad mot rörelseorganen och patienten blir mycket delaktig i sin egen rehabilitering i form av träning.


Första besöket varar ca 60 min, återbesök 45-60 min. Balance4you är inte anslutna till landstinget och kan därmed INTE ta emot patienter med högkostnadskort/frikort. 

bokadirekt.se