COVID 19

UPPDATERING EFTER FÖRSLAG PÅ NYA RESTRIKTIONER

Kära kund, vi fortsätter anstränga oss till vårt yttersta för att självklart följa nya rekommendationer och restriktioner. Vi vill att det ska kännas tryggt att besöka oss samtidigt som vi vet att träning och fysisk aktivitet är viktigt, inte minst för vår mentala hälsa, och därför håller vi i dessa utmanade tider vår studio fortsatt öppen under kontrollerade former och med största respekt för smittspridningens utvecklingen och myndigheternas restriktioner. Vår verksamhet faller inte under ”allmän sammankomst” men vi väljer ändå att ytterligare reducera antalet tränande som kan delta på våra klasser till max 7 personer i gruppsalen och max 4 personer i small groups från och med måndag den 23 november.

Regeringens och Folkhälsomyndighetens nya förslag handlar om att komma åt smittspridning i riskmiljöer såsom restauranger och barer (källa: www.regeringen.se), men vi väljer ändå att se över vår miljöännu en gång för eran och vår säkerhet. Det finns en rekommendation om att avstå besök på gym, här vi vill tydliggöra den stora skillnaden mellan att besöka vår studio Balance4You i Täby och ett gym.

Hos oss bokar du tid för ditt besök till skillnad från ett gym vilket ger oss god översikt, möjlighet till bättre planering och minimerar risk för trängsel.
Vi använder oss av mer begränsad yta och träningsutrustning när vi tränar än du generellt gör på ett gym och vi har god överblick till att all utrustning rengörs efter användning.

Vi väljer att reducera antalet deltagare på våra öppna klasser så att vi håller oss till gränsen max 8 personer trots att vi inte faller under ”allmän sammankomst”.

Ditt stöd och din träning hos oss är just nu ovärderlig! Vi värnar fortfarande om din hälsa och välbefinnande och vi fortsätter med de rutiner vi redan har och vidtagit extra under rådande pandemi för att säkra upp miljön på studion.

 • Vi har reducerat antal deltagare på våra öppna klasser.
 • Vi undviker hands-on korrigeringar.
 • Vi har desinficerade innehåll i alla sprayflaskor för rengöring av träningsytor.
 • Vi ber alla av hygienskäl att städa efter sig och torka av den träningsutrustning som en har använt.
 • Alla tränare med sjukdomssymptom stannar hemma.
 • Vi torkar av ytor såsom t.ex. handtag, spolknappar, vattenkokare… regelbundet under dagen.
 • Vi justerar starttiderna på våra klasser för minsta möjliga trängsel i lounge och entré.


Detta önskar vi att du som kund bidrar med för att säkra miljön på studion:

 • Tvätta händerna vid ankomst, detta är av största vikt!Gå direkt in i träningssalen då denna är ledig samt håll avstånd.
 • Lämna återbud om du känner dig krasslig eller har symptom, och vi ber dig vänta två dagar extra innan du återgår till din träning hos oss. 
 • Lämna återbud om någon i din familj eller närhet har bekräftad covid-19. 
 • Rengör den träningsutrustning du använt efter dig.
 • Ta med egen matta om du önskar.
 • Boka ditt träningspass – ingen drop-in för att kunna säkerställa antalet personer som rör sig i lokalerna. 
 • Vi önskar att ni som inte tänker träna avbokar ert pass i god tid, det hjälper oss att kunna planera och förhoppningsvis fylla din plats så att vi kan fortsätta hålla studions dörrar öppna. 
 • I övrigt ber vi dig som kund att ha överseende med att klasser kan komma att ställas in med kortare varsel än vanligt om vi inte lyckas hitta en vikarie; en tränare som känner sig sjuk kommer inte att leda sitt pass. 

Kom ihåg att Folkhälsomyndigheten fortsatt betonar att fysisk aktivitet och motion är bra för hälsan, så låt oss få fortsätta inspirera dig i dessa svåra tider! Ta hand om er och era nära kära! 

Pop Up - extra klasser!

 Pop Up klass! 

Här kan allt möjligt hända! Vi sätter in en klass som inte finns i studions ordinarie utbud. Du kan betala 250:- alt. 4 TB. Klasserna ingår i ditt träningskort om inte annat anges. 

Här kan du boka 


Nästa klass som "poppar up" är Barre med Rosanna. Yummi yummi för benen! 

Fredag den 27 november kl 16:00 


Ny på Pilates? 

Workshop Matwork & ApparatusGym


För dig som aldrig tränat pilates eller vill finslipa tekniken! 

För dig som är nyfiken på gymet!

Workshop Pilates Matwork: För dig som känner dig lockad av att börja träna på studion och är ny på Pilates. Våra träningsformer är komplexa och för att du ska få ut mesta möjliga ur din träning rekommenderar vi varmt att du börjar  med grunderna.  Efter workshopen är du inte fullärd ;) men du kommer känna dig trygg med att träna vidare i de öppna klasserna!


Aktuella datum: Lör 28/11 11:30, max 6 deltagare, 2,5 timme, 450:- 

Här kan du läsa mer och boka plats.

Workshop Pilates Apparatus Gym: För dig som är nyfiken på att ta Pilates till en ny nivå! Här får du chansen att bli bekväm i pilatesgymet och sitfta bekantskap med dess "två apparaturer", Reformer & Chair. Det är ett stort plus om du har tränat Pilates en tid, men är du van från någon annan träningsform kan det också passa bra.


Aktuella datum:  Lör 21/11 11:00, Fre 27/11 14:00, Tis 8/12 19:00 max 4 deltagare, 1,5 timme, 450:- 

Här kan du läsa mer och boka plats.