Schemat kan ändras fort för stunden!

Håll dig uppdaterad - all drop in träning undanbedes!

Torsdag 2/4 ställs SGC Apparat 19:00 in! 

CORONA VIRUS

Vi håller öppet tills vi får andra direktiv!

I rådande situation ber vi dig att avboka din träning eller behandling hos oss om du känner dig sjuk med symptom från de övre luftvägarna och/eller har feber. Du bör såklart alltid avboka din träning vid sjukdomskänning, men just nu är det extra viktigt för dig, oss och övriga kunders hälsa. 


Vi kommer i stunden hålla öppet som vanligt MEN ber DIG ATT TVÄTTA HÄNDERNA DIREKT när du kommer till oss. Utöver det hjälps vi åt att, som vanligt, vara noga med att sprita mattor och annan utrustning efter användande! Spritandet av övriga kontaktytor som dörrhandtag, kortterminal m.m. sköter vi omsorgsfullt varje dag!


Utöver ovan så minskar vi även antalet bokningsbara platser i vår gruppträning från 12 personer till 8 personer, detta för att kunna hålla lite mer space mellan mattorna. Våra small groups är som tidigare just SMÅ med max 4 deltagare


Catrin och Ines erbjuder dessutom Personlig Träning för HALVA PRISET = 425:-/session!!! Kontakta oss med ett mail för din bokningsförfrågan.


Som så många andra söker vi med ljus och lykta efter handdesinfektion, den har blivit hårdvaluta, och skulle du ha en flaska över hemma så tackar vi det ödmjukaste :)


Med kärlek! 

Catrin och samarbetspartners

Satsa på dig och din kropp - NU!!

Personlig Träning 50 % - Kom ut STARKARE på "andra sidan"

I rådande virustider har vi inte riktigt det kundflöde vi är vana vid. Därför erbjuder vi just nu, på obestämd tid, HALVA PRISET på Personlig Träning hos Catrin Andersson och Inessa Stelmasova. W O W det blir 425:- per träff det!!! Maila din bokningsförfrågan hit. Erbjudandet gäller endast nybokningar.


Din önskan Vår lag! Vi kan sätta på oss hårdhandskarna eller silkesvantarna... eller plasthandskarna ;). Du har stor valmöjlighet hos oss när det kommer till Personlig Träning: PilatesGym, Styrketräning med fria vikter, Funktionell Träning, 3D-träning, Smidighet/Rörlighetsträning, Soma Move... 

Pilates Nybörjare


Ny kurs först till hösten!

För dig som aldrig tränat pilates! 
För dig som vill finslipa tekniken! 

Kursen vänder sig till dig som söker en ny träningsform och känner dig lockad av att börja träna på studion. Våra träningsformer är komplexa och för att du ska få ut mesta möjliga ur din träning rekommenderar vi varmt att du börjar med en kurs. Då garanteras du att möta samma instruktör på samma dag och tid varje vecka. Du kommer lära dig grunderna i Pilatesmetoden och finslipa tekniken. Efter kursen kommer du känna dig trygg med att träna vidare på de öppna klasserna!

I grundkursen tränar vi hela kroppen. Övningarna sker på matta och vi använder bollar, balansrullar, ringar m.m. Dels för att göra övningarna varierande och mer utmanande dels för att ibland vägledas in i god teknik. Fokus i Pilates Matwork ligger på hållning, styrka och smidighet i varje moment.

Delar av kursens innehåll:
Teknik - den är A och O så här lägger vi stor vikt.
Andning - öka medvetenheten för kraften i andningen när du tränar.
Grundprinciper - kring hållning, förlängning, centrering m.m.


Nybörjarkursen är fullbokad!  Men känn dig varmt välkommen att delta i Pilates Awareness Tisdagar och Torsdagar kl 10:00 samt Tisdagar 18:30. Här jobbar vi också grundligt med tekniken och håller oss till övningar på basicnivå.  Maila dina frågor till info@balanceforyou.se