Schemat kan ändras fort för stunden!

Håll dig uppdaterad!

Måndag 18/5 ställs Small Group Apparat 18:30 in!


KRISTI HIMMEL - Studion är stängd på torsdag! Fredag & lördag är det Pilates Matwork kl 9:00. Lördag är det Soma Move kl 10:00 - Som vanligt med andra ord!

CORONA VIRUS

Vi håller öppet tills vi får andra direktiv!

I rådande situation ber vi dig att avboka din träning eller behandling hos oss om du känner dig sjuk med symptom från de övre luftvägarna och/eller har feber. Du bör såklart alltid avboka din träning vid sjukdomskänning, men just nu är det extra viktigt för dig, oss och övriga kunders hälsa. 


Vi kommer i stunden hålla öppet som vanligt MEN ber DIG ATT TVÄTTA HÄNDERNA DIREKT när du kommer till oss. Utöver det hjälps vi åt att, som vanligt, vara noga med att sprita mattor och annan utrustning efter användande! Spritandet av övriga kontaktytor som dörrhandtag, kortterminal m.m. sköter vi omsorgsfullt varje dag!


Utöver ovan så minskar vi även antalet bokningsbara platser i vår gruppträning från 12 personer till 8 personer, detta för att kunna hålla lite mer space mellan mattorna. Våra small groups är som tidigare just SMÅ med max 4 deltagare


Med kärlek! 

Catrin och samarbetspartners

Hemester

Boka en Personlig Tränare som kommer hem till dig och din familj!

I dessa märkliga tider kanske du inte har några stora planer på en längre resa i sommar. Du kanske bara kommer till trädgården!

Vi tränar ute i din trädgård, eller inne om vädret inte tillåter något annat, men då kan det krävas lite utrymme såklart. Vi plockar med oss lite enkla redskap från studion, kanske en matta, lite gummiband eller hantlar. Eller så använder vi sånt som du har gömt långt in i garderoben eller under sängen. Din vilja – Vår lag! Du kan träna flåset, styrkan, smidigheten…

Locka din man, dina barn eller kanske en granne att vara med.
Max 4 deltagare! Men återigen lite beroende av utrymme…

Din kostnad 1.250:- / 60 min inkl. resersättning inom Täby.
Din bokningsförfrågan mailar du till info@balanceforyou.se

Sommar, sommar, sommar...

Du kanske blir hemma lite mer i sommar? 

Har mer tid för träning? 

Investera i ett sommarkort!


Drop-In MammaBarn Pilates

Nu har vi skapat en Drop-In MammaBarn Pilates kurs!

Nästa MammaBarn Pilates kurs startar först till hösten, men du kan drop-in-träna följande tider under försommaren.


Onsdagar kl. 10:00
Datum: 27 maj, 3 juni,  10 juni, 17 juni


Bokar gör du här (klicka)
Drop-in priset är 200:-/gång 

Betalas på plats med kort eller swish. Du kan även använda 4 träningsbiljetter som betalning, såklart!

Har du frågor?  Maila till info@balanceforyou.se 

Pilates Nybörjare


Ny kurs först till hösten!

För dig som aldrig tränat pilates! 
För dig som vill finslipa tekniken! 

Kursen vänder sig till dig som söker en ny träningsform och känner dig lockad av att börja träna på studion. Våra träningsformer är komplexa och för att du ska få ut mesta möjliga ur din träning rekommenderar vi varmt att du börjar med en kurs. Då garanteras du att möta samma instruktör på samma dag och tid varje vecka. Du kommer lära dig grunderna i Pilatesmetoden och finslipa tekniken. Efter kursen kommer du känna dig trygg med att träna vidare på de öppna klasserna!

I grundkursen tränar vi hela kroppen. Övningarna sker på matta och vi använder bollar, balansrullar, ringar m.m. Dels för att göra övningarna varierande och mer utmanande dels för att ibland vägledas in i god teknik. Fokus i Pilates Matwork ligger på hållning, styrka och smidighet i varje moment.

Delar av kursens innehåll:
Teknik - den är A och O så här lägger vi stor vikt.
Andning - öka medvetenheten för kraften i andningen när du tränar.
Grundprinciper - kring hållning, förlängning, centrering m.m.


Nybörjarkursen är fullbokad!  Men känn dig varmt välkommen att delta i Pilates Awareness Tisdagar och Torsdagar kl 10:00 samt Tisdagar 18:30. Här jobbar vi också grundligt med tekniken och håller oss till övningar på basicnivå.  Maila dina frågor till info@balanceforyou.se