Pilates i Täby

Aktuellt om kurser, nyheter, erbjudanden

Grundkurs PILATES MATWORK  FULLBOKAD!

12 tisdagar kl 19:00 med start den 4 september kan du följa en nybörjarkurs i Pilatesmetoden. Du kommer grundligt få lära dig tekniken, andningen, principerna kring förlängning, centrering, precision m.m. Du kan läsa mer till höger i rullgardinen!

Din bokningsförfrågan mailar du hit

Då kursen är fullbokad hänvisar vi till Klassisk Pilates Matwork i vårt ordinarie gruppträningsschema! Välkommen att testa en första gång för 150:- En progression av övningarna sker under passet så även nybörjare kan delta!!

MammaBarn Pilates Matwork & SomaMove®

Kurskalendern för hösten är klar - du hittar mer info här till höger!

Har du missat kursstarten? No worries, du kan drop-in-träna i mån av plats i alla våra kurser. Med fördel bokar du din drop-in plats online, följ länken

Enstaka tillfällen kostar 225:- alt. 4 TräningsBiljetter

Small Groups för dig som har träningskort

Psst... Du vet väl att du som har ett träningskort gällande för gruppträning har möjligheten att träna i Small Groups för 3 TräningsBiljetter (ordinarie 6 TB)?!?!?

Soma Move® - Underbart, svettigt och jobbigt! 

I SomaMove® tränar du med kroppen som ditt motstånd och underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelser där du arbetar med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. Du rör dig genom alla tre dimensioner och du kommer att uppleva en betydligt mjukare och rörligare kropp efter klassen.

Mycket svett utlovas varje enskild minut...  och passet är 45 minuter, så ta gärna med dig en handduk!

Välkommen att titta in i schemat! Bokar gör du online via bokningslänken!