Pilates i Täby

Aktuellt om kurser, nyheter, erbjudanden

SöndagsYoga med Spirituell Touch

Välkommen till ett lite annorlunda yogapass - där vi utgår ifrån mediyogans program med varierande innehåll varje tillfälle. Du vägleds i olika meditationer och avslappningsövningar med andliga och spirituella inslag.

Varannan söndag med start den 17/3 kl 15:00. Läs mer här! Skicka din bokningsförfrågan.

 

Core & Legcercise

VÅRENS "BRÄNNANDE" NYHET - som en förlängning av studions uppskattade julkalender introducerar vi ett 45 minuters "mördar"pass för benen. Några inslag av coretraining finns också med som en teaser för överkroppen. Passet rullar på torsdagar kl 19:30

 

MammaBarn Pilates Matwork - Måndagar 10:00

Ta med din bäbis och kom till oss för träning av din "mamma-mage"!

NÄSTA KURSSTART den 13 maj! Det finns ströplatser i pågående kurs - Du kan drop-in-träna men vi rekommenderar bokning av ströplats här.
Läs gärna mer i rullgardinen här till höger.

Small Groups för dig som har träningskort

Psst... Du vet väl att du som har ett träningskort gällande för gruppträning har möjligheten att träna i Small Groups för 3 TräningsBiljetter (ordinarie 6 TB)?!?!?

Soma Move® - Underbart, svettigt och jobbigt! 

I SomaMove® tränar du med kroppen som ditt motstånd och underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelser där du arbetar med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. Du rör dig genom alla tre dimensioner och du kommer att uppleva en betydligt mjukare och rörligare kropp efter klassen.

Mycket svett utlovas varje enskild minut...  och passet är 45 minuter, så ta gärna med dig en handduk!

Välkommen att titta in i schemat! Bokar gör du online via bokningslänken!