Pilates i Täby

Aktuellt om kurser, nyheter, erbjudanden

Kundkväll torsdagen den 26 september 17-20

Kom och mingla med oss och träffa alla aktörer på studion! Fina erbjudanden på produkter och behandlingar, klädförsäljning, prova-på-behandlingar, mediala readings m.m.

OSTEOPATSPECIALISTEN - Erbjuder nu behandlingar på balance4you

Från September utökar vi med ytterligare en osteopat på Balance4You.

Camilla Gärefors kommer närmast från Sturebadets läkarmottagning. Hos oss kommer hon erbjuda osteopati ett par dagar i veckan till att börja med. Osteopati kan exempelvis hjälpa vid ländryggssmärta, diskbråck, nacksmärta, huvudvärk, migrän, stress eller IBS. Osteopati är en manuell terapiform som är individuellt anpassad samt betonar sambandet mellan kroppens struktur och funktion.

Camilla är medlem i Svenska Osteopatförbundet och deltar kontinuerligt i professionell medicinsk fortbildning.

Hon har nu möjlighet att ta emot nya patienter hos oss!

Du hittar mer info här och dina frågor skickar du hit.

MASAMI - Nyöppnad klinik på balance4you

En exklusiv injektionsklinik har slagit upp portarna på studion. Masami erbjuder medicinska och estetiska behandlingar med Botox och Fillers samt avancerade medicinska hudvårdande behandlingar som effektivt får dig att stråla. De behandlar bl.a. tandpressning, rynkor och fina linjer i ansiktet. Återskapar och bygger upp förlorad vävnad och gör att du ser och känner dig fräschare och piggare.

Du hittar mer info här och dina frågor skickar du hit.

 

GravidPilates - Small Group Apparat

Ta med din mage och kom till oss! Vi hjälper dig att bygga upp och bibehålla styrkan att bära på en kropp i förändring, stabilisera bäcken och ländrygg.

Nästa kursstart i höst 9/10 och 27/11 (läs mer här). Maila gärna din intresseanmälan

MammaBarn Pilates Matwork

Ta med din bäbis och kom till oss för träning av din "mamma-mage"! ONSDAGAR 10:00

HÖSTENS FÖRSTA KURS ÄR IGÅNG men det finns några få drop-in-platser samt möjlighet att boka fast plats kommande veckor (drop-in bokas här Maila gärna din intresseanmälan för nästa kursstart den 16 oktober.

Soma Move® - Underbart, svettigt och jobbigt! 

I SomaMove® tränar du med kroppen som ditt motstånd och underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelser där du arbetar med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. Du rör dig genom alla tre dimensioner och du kommer att uppleva en betydligt mjukare och rörligare kropp efter klassen.

Mycket svett utlovas varje enskild minut...  och passet är 45 minuter, så ta gärna med dig en handduk!

Välkommen att titta in i schemat! Bokar gör du online via bokningslänken!

Yogaklasser

I höstterminens schema kommer du hitta flertalet yogaklasser! Dessa sker i samarbete med Jenny Ström och ett antal platser öppnas för drop-in-bokning i boka direkt. Du som är balance4you kund kan använda dina träningsbiljetter som betalning, de ingår även i ditt träningskort (max en klass/vecka).

Läs gärna mer här