Pilates i Täby

Aktuellt om kurser, nyheter, erbjudanden

Vårterminen 2019 startar 7 januari!

Och måndagen därpå den 14/1 startar alla våra Small Groups. Ge järnet och ge kroppen en ordentlig kickstart! Välkommen!

Core & Legcercise

VÅRENS "BRÄNNANDE" NYHET - som en förlängning av studions uppskattade julkalender introducerar vi ett 45 minuters "mördar"pass för benen. Några inslag av coretraining finns också med som en teaser för överkroppen. Passet rullar på torsdagar kl 19:30 med start v. 3! 

 

MammaBarn Pilates Matwork & SomaMove®

VÅRENS KURSSTARTER hittar du till höger. Vi erbjuder PROVA-PÅ för 150:-/gång v. 3 och v. 4 (både måndag och onsdag kl 10:00) Boka din plats via fliken "BOKA" För bokning av kurs skicka gärna ett mail med din förfrågan. 

NYHET VÅREN 2019 - GRAVID PILATES

Vi utökar vårt träningsutbud med träning för den gravida! Denna träning sker i "Small Group" - PT-grupp med max 4 deltagare. Du följer en kurs i fem sammanhängande veckor och din instruktör är Rosanna Fondin: utbildad STOTT Pilatesinstruktör, MammaMagetränare, Dansare och mamma.

Här kan du läsa mer. Maila din bokningsförfrågan.

Small Groups för dig som har träningskort

Psst... Du vet väl att du som har ett träningskort gällande för gruppträning har möjligheten att träna i Small Groups för 3 TräningsBiljetter (ordinarie 6 TB)?!?!?

Soma Move® - Underbart, svettigt och jobbigt! 

I SomaMove® tränar du med kroppen som ditt motstånd och underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelser där du arbetar med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. Du rör dig genom alla tre dimensioner och du kommer att uppleva en betydligt mjukare och rörligare kropp efter klassen.

Mycket svett utlovas varje enskild minut...  och passet är 45 minuter, så ta gärna med dig en handduk!

Välkommen att titta in i schemat! Bokar gör du online via bokningslänken!