Massage och behandlingar i Täby

Klassisk massage

Den Svenska klassiska massagen är världsberömd.

Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta i bl.a. axlar, rygg och nacke.

Massage är en behandlingsmetod som är helt utan biverkningar. Massage är även utmärkt i förebyggande syfte och i rehabiliterande ändamål.

Du kan välja mellan 30, 45 och 60 minuters behandling. 

Riktlinjer för val av behandlingstid: 

30 min = ett specifikt besvärsområde t.ex. nacke eller en axel

45 min = t.ex. ben och säte, säte och rygg, rygg och nacke/skuldra

60 min = t.ex. säte, rygg, nacke och skuldra

Behandlingen utförs av Catrin Andersson, Leg. Fysioterapeut och Dipl. Massageterapeut.

Gravidmassage

Njut av att vara gravid och njut av en avslappnande gravidmassage! På en justerbar 'BodyCushion' ligger du behagligt eftersom den ställs in efter just din mage. Vi kan hjälpa dig med lindrigare besvär men även ge dig tips om hur du ska förhålla dig till svårare foglossning under graviditeten.

Vi ger även tips och råd om avlastning av rygg och bäcken i vardagen. Massage för dig som väntar barn ska vara skön, avkopplande och både smärtlindrande och förebyggande.

Denna behandling kan utföras från v 13 till de sista veckorna under din graviditet. Du har även möjlighet att köpa sacrobälte.

Behandlingen utförs av Catrin Andersson, Leg. Fysioterapeut med klinisk erfarenhet av bäckendysfunktion i samband med graviditet.

Käkledsbehandling

Har du ofta spänningshuvudvärk? Biter du ihop käkarna och gnisslar tänder på nätterna? Då kan en käkledsbehandling passa dig! Behandlingen görs runt käkarna, både på utsida och inne i munnen. Halsmuskler och nackmuskler masseras också.  

Du kan välja på 30 eller 45 minuters behandling (45 min inkluderar en utökad massage av nacke och skuldra).

Behandlingen utförs av Catrin Andersson, Leg. Fysioterapeut och Dipl. Massageterapeut.

Fysioterapi

Fysioterapi handlar om att utreda, förebygga och behandla problem, störningar eller andra hinder så att människor kan upprätthålla eller återfå en fungerande tillvaro. Fysioterapi fokuserar på att fysiskt åtgärda sjukdomar och skador i exempelvis rörelseorganen och nervsystemet, störningar i andning och cirkulation samt psykiska funktionsrubbningar. På balance4you är fysioterapin inriktad mot rörelseorganen och patienten blir mycket delaktig i sin egen rehabilitering i form av träning. 

Förstagångs besöket varar ca 60 min

Återbesök 30-45 min

Catrin Andersson är Leg. Fysioterapeut med stor erfarenhet av just fysisk aktivitet vid smärta och skada. 

Balance4you är inte anslutna till landstingen och kan därmed INTE ta emot patienter med högkostnadskort/frikort. Taxan hittar du i prislistan. Vi tar däremot patienter på remiss från t.ex. Euro Accident och Falk Healt Care (SEB försäkring, DKV m.fl)