Massage, Rörelseintegrering, Rehabilitering & Fysioterapi i Täby

Movement Integration - Rörelseintegrering

Kroppen är en enhet där alla rörelser eller "icke" rörelser påverkar hela ditt sätt att bära din kropp på ett optimalt sätt genom gravitationen utan att det kostar den så mycket energi och utan smärta.

Du är själv mycket involverad och delaktig i din "behandling". Du kommer lära dig mycket om din kropp och dina begränsningar men också mycket om dina styrkor. Här kan du läsa mer.

Tid bokar du hos Cert. Movement Integrator & Leg. Fysioterapeut Catrin Andersson 

Klassisk massage

Den Svenska klassiska massagen är världsberömd.

Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta i bl.a. axlar, rygg och nacke. Massage är en behandlingsmetod som är helt utan biverkningar. Massage är även utmärkt i förebyggande syfte och i rehabiliterande ändamål.

Behandlingen utförs av Catrin Andersson; Leg. Fysioterapeut, Dipl. Massageterapeut och Cert. Movement Integrator

Gravidmassage

Njut av att vara gravid och njut av en avslappnande gravidmassage! På en justerbar 'BodyCushion' ligger du behagligt eftersom den ställs in efter just din mage. Vi kan hjälpa dig med lindrigare besvär men även ge dig tips om hur du ska förhålla dig till svårare foglossning under graviditeten.

Vi ger även tips och råd om avlastning av rygg och bäcken i vardagen. Massage för dig som väntar barn ska vara skön, avkopplande och både smärtlindrande och förebyggande.

Denna behandling kan utföras från v 13 till de sista veckorna under din graviditet. 

Behandlingen utförs av Catrin Andersson, Leg. Fysioterapeut med klinisk erfarenhet av bäckendysfunktion i samband med graviditet.

Fysioterapi

Fysioterapi handlar om att utreda, behandla och förebygga bevär från rörelseapparaten. Inom fysioterapin fokuserar man på att fysiskt åtgärda sjukdomar och skador i exempelvis rörelseorganen och nervsystemet, störningar i andning och cirkulation samt psykiska funktionsrubbningar. På balance4you är fysioterapin inriktad mot rörelseorganen och patienten blir mycket delaktig i sin egen rehabilitering i form av träning. Catrin Andersson har stor erfarenhet av fysisk aktivitet vid smärta och skada. 

Första besöket varar ca 60 min, Återbesök 45-60 min. Balance4you är inte anslutna till landstingen och kan därmed INTE ta emot patienter med högkostnadskort/frikort. Taxan hittar du i prislistan. Vi tar däremot patienter på remiss från t.ex. Euro Accident och Falk Healt Care (SEB försäkring, DKV m.fl)