Pilates i Täby

Aktuellt om kurser, nyheter, erbjudanden

Julen står för dörren

I december händer mycket på alla fronter, för alla... Det händer däremot inte lika ofta att träning prioriteras ;) Därav bantar vi schemat något för denna månad. Du hittar schemat härintill!

Studion kommer för första gången på 12 år hålla helt stängt hela julhelgen och öppnar åter den 8/1. Anledningen till detta är att det kommer pågå ommålningsarbeten.

MammaBarn träning - SomaMove® Easy

SOMA MOVE erbjuds som dropin-träning 

Torsdagen den 7, 14 och ev. 21/12 kl 10:00 schemalägger vi några extra klasser för dig med barn som vill träna soma move easy. DU SOM INTE HAR BARN är också välkommen!

DROP IN TRÄNA - Bokning av enskilda klasser gör du under fliken BOKA, pris 200:- (du  kan inte ta igen missade kurstillfällen i just denna klass!) 

Soma Move® - Underbart svettigt och jobbigt!

I SomaMove® tränar du med kroppen som ditt motstånd och underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelser där du arbetar med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. Du rör dig genom alla tre dimensioner och du kommer att uppleva en betydligt mjukare och rörligare kropp efter klassen.

Mycket svett utlovas varje enskild minut...  och passet är 45 minuter, så ta gärna med dig en handduk!

Välkommen att titta in i schemat! Bokar gör du online via bokningslänken!

Medicinsk Yoga - December

Drop in MediYoga Tisdagar kl 19:00 i december

Olika innehåll varje tisdag, alla program är enkla och instrueras enligt den vetenskapligt förankrade yogan. Förbättrar rörlighet, minskar smärta och reducerar stress.

Bokar gör du online, följ länken till boka direkt under flik BOKA. 200:- / gång alt. 4 TB. Du kan inte ta igen missade kurstillfällen under hösten i den här gruppen.